Caribe Watersport – water fun

Whether you want to try any of our fun water activities, rent a sailboat to do your own cruising, snorkel at Bonaire’s best underwater sites, visit Bonaire’s breathtaking beaches, or go on a romantic sunset cruise, Caribe Watersport is your partner. Come see us and we will give you a day you will never forget!

More info

caribewatersport.com

facebook.com/CaribeWatersport

8 Comments

 • Arjan
  Reply

  Wat hoog op mijn bucket list staat……….. het het gevoel van caribe watersport mee maken. Je leeft maar 1 X. Groetjes Arjan…..

 • Marianne Ruyten- van Hontem
  Reply

  Binnenkort gaan we voor de 3de keer naar het prachtige Bonaire, wij verheugen ons enorm op de fantastische trips naar Klein Bonaire met de watertaxi van Caribe Watersport, de crew is attent en vriendelijk en het fijnste voor ons is de mogelijkheid om onze spullen bij No name Beach neer te zetten om vervolgens een eind verderop te worden gedropt om dan met de stroming mee te snorkelen naar de plek waar onze spullen staan, dit is absoluut een aanrader, je ziet de meest fantastische koralen, vissen, schildpadden enz. of boek een mooie snorkeltrip bij Caribe Watersport. Ook voor diverse watersporten zoals zeilen kun je uitstekend terecht bij Caribe Watersport.Ook onze auto huren wij bij Mark, helemaal top en een meer dan uitstekende service!

  • Hi... I'm Mark
   Reply

   Hallo Marianne, we verheugen ons alweer op u komst en zullen u weer op de mooiste plekjes afzetten om heerlijk te kunnen gaan snorkelen, de auto staat weer klaar op de airport als jullie aankomen 🙂 tot snel.

 • Caribe Watersport
  Reply

  Beautiful island you must visit, go with the water taxi from Caribe Watersports.
  Departure @ Eden Beach risort, Monday to Friday 10: 30am – 12:30 PM – 2:30 PM
  Saturdays, Sundays 9:00 AM – 10: 30am – 12:30 PM – 2:30 PM
  Return trip from Klein Bonaire Eden Beach 10:45 AM – 12:45 PM – 2:45 PM – 5PM

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>